P-Laser/ wie zijn we

P-Laser/ wie zijn we

Onze missie bestaat uit het introduceren van "bewezen-innovatieve" technologieen uit West-Europa te introduceren in de Griekse markt.

Dankzij mij lange ervaring in de "Utilities" industrie aan de kant van de klant ( zie consultancy), kan ik de problemen van mijn klanten veel beter inschatten dan een pure sales-agent. Uw competitief voordeel is mijn uitdaging.

Half gebaseerd in Griekenland en half in België, samenwerkend met de beste lokale mensen, mijn team verzekert een goede samenwerking tussen de Griekse klanten en de West Europese opdrachtgevers.

Rudi Saelens

Ons team:

Rudi Saelens: vertegenwoordiger van P-Laser in Griekenland en eigenaar van "RUDIMENTAL-consultancy". Meer dan 30 jaar ervaring in "Utilities", electriciteitcentrales, OIL&GAS, Nucleaire centrales, Electriciteits en gas distributie netten.

John Lamprakis mijn Griekse collega, meer dan 15 jaar ervaring in electriciteitcentrales en wonend in de buurt van Athene. Samen werken we oplossingen uit voor onze klanten gerelateerd met LASER CLEANING in de Griekse markt en verdelen we producten en systemen voor P-LASER.

Jean Claude Philippron, eigenaar en CEO van "P-LASER.Com" in Belgie. Jean Claude heeft meer dan 30 jaar ervaring in de markt van industriele reiniging en stripping.

Contact details;

Rudi.Saelens@me.com       JCL.Lamprakis@gmail.com

tel +32 478 652 230          tel: +30 697 369 2597

PS: for P-Laser please use this inquiry/contact form

 

Website by